Ну діло було так!
Десь посередині зими мені подзвонив один байкер і каже- "слухай вродіби в Чернівцях катається твій мот" Бачив він його в листопаді 2013. Ну оскільки це була зима, рішено було чекати весни і відкриття сезону!
Дочекався я весни ну і мені той інформатор ( якому я дуже вдячний) дзвоне і каже "бачили його, він вже катається" ну і до того всього в Чернівцях цієї неділі був якись зльот байкерів і я вирішив не втрачати такої можливості щоб хапнути цього гандона!
Приїхав, зустрівся, покрутився коло них а цього гандона нема! Ну думаю все зря прокатався!!! ( щей в такі складні часи бенз по 16 грн.
)Но слава богу найшовся другий байкер який бачив район де він постійно катає!! Ну і перший байкер приблизно знав де той працює бо той гандон підїжав знайомитися!!! Поїхали туди покаталась, позаглядали і слава богу опреділили де він працює точно( порозпитувались!)
Ну кароче все виглядало так заходимо на територію де той пацанчик працює( якесь АТП) ну і давай шукати його придивлятись а саме основне що мені допоміг брілок від сігналки!!!
Вопщем зайшли ми і давай нажимати на пульт і тут [b]ЧУДО ЧУЮ СВІЙ МОТ, і тут одразу виходе той пацанчик з якогось приміщення( це ми вже дізнались походу коли прикинулись шлангами
)!!! Я в шоці і не знаю що робити, відпіздити і забрати не можу бо падло напише заяву і мені тоді піпец! БУло вирішено просити допомоги у УМВС( через знайомих
)
Ітог в понеділок приїжає на територію група УБОЗ, вилучають мій мопед тай ще БМВ гуся( двойніка) ну і бистрінько роблять мені супровідні документи щоб я міг перегнати його до ЛЬвова! Між іншим цей БМВ був рідного дядька цього тіпа, незаканало!
Такщо ось такі пероги! Є добрі люди на цьому світі!!!
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.